Наукова періодика України | Сучасне птахівництво | ||
Данченко О. О. Специфічність окисного псування і змін жирнокислотного складу ліпідів м’яса гусей під час його низькотемпературного зберігання / О. О. Данченко, Г. В. Рубан, В. П. Бородай // Сучасне птахівництво. - 2013. - № 4. - С. 27-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sps_2013_4_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Данченко О. О. Специфічність окисного псування і змін жирнокислотного складу ліпідів м’яса гусей під час його низькотемпературного зберігання / О. О. Данченко, Г. В. Рубан, В. П. Бородай // Сучасне птахівництво. - 2013. - № 4. - С. 27-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sps_2013_4_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |