Наукова періодика України Сучасне птахівництво


Данченко О. О. 
Специфічність окисного псування і змін жирнокислотного складу ліпідів м’яса гусей під час його низькотемпературного зберігання / О. О. Данченко, Г. В. Рубан, В. П. Бородай // Сучасне птахівництво. - 2013. - № 4. - С. 27-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sps_2013_4_11
  Повний текст PDF - 120.028 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Данченко О.
  • Рубан Г.
  • Бородай В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Данченко О. О. Специфічність окисного псування і змін жирнокислотного складу ліпідів м’яса гусей під час його низькотемпературного зберігання / О. О. Данченко, Г. В. Рубан, В. П. Бородай // Сучасне птахівництво. - 2013. - № 4. - С. 27-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sps_2013_4_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бородай Віталій Петрович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського