Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Товма Л. Ф. Обгрунтування інгредієнтного складу та розробка технології продукту спеціального споживання батончиків "Vitabar" / Л. Ф. Товма, І. Є. Морозов, В. В. Євлаш, С. Ю. Штриголь // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 212-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_3_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Товма Л. Ф. Обгрунтування інгредієнтного складу та розробка технології продукту спеціального споживання батончиків "Vitabar" / Л. Ф. Товма, І. Є. Морозов, В. В. Євлаш, С. Ю. Штриголь // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 212-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_3_26. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |