Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Товма Л. Ф. 
Обгрунтування інгредієнтного складу та розробка технології продукту спеціального споживання батончиків "Vitabar" / Л. Ф. Товма, І. Є. Морозов, В. В. Євлаш, С. Ю. Штриголь // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 212-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_3_26
  Повний текст PDF - 442.424 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Товма Л.
  • Морозов І.
  • Євлаш В.
  • Штриголь С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Товма Л. Ф. Обгрунтування інгредієнтного складу та розробка технології продукту спеціального споживання батончиків "Vitabar" / Л. Ф. Товма, І. Є. Морозов, В. В. Євлаш, С. Ю. Штриголь // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 212-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_3_26.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського