Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Федорова Д. В. 
Кулінарні вироби з використанням риборослинних напівфабрикатів / Д. В. Федорова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 201-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_3_25
  Повний текст PDF - 239.033 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Федорова Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Федорова Д. В. Кулінарні вироби з використанням риборослинних напівфабрикатів / Д. В. Федорова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 201-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_3_25.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського