Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Федорова Д. В. Кулінарні вироби з використанням риборослинних напівфабрикатів / Д. В. Федорова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 201-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_3_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Федорова Д. В. Кулінарні вироби з використанням риборослинних напівфабрикатів / Д. В. Федорова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 201-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_3_25. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |