Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Кравченко М. Ф. Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном "Здоров’я" та порошком керобу / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 240-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_33 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кравченко М. Ф. Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном "Здоров’я" та порошком керобу / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 240-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_33. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |