Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Васильєва О. О. Інноваційна технологія напівфабрикату з використанням пектиновмісної сировини / О. О. Васильєва // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 210-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Васильєва О. О. Інноваційна технологія напівфабрикату з використанням пектиновмісної сировини / О. О. Васильєва // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 210-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |