Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Григоренко О. В. 
Збереженість біологічної цінності компонентів заморожених ягідних сумішей за тривалого низькотемпературного зберігання / О. В. Григоренко, Н. П. Загорко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 164-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_23
  Повний текст PDF - 312.823 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Григоренко О.
  • Загорко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Григоренко О. В. Збереженість біологічної цінності компонентів заморожених ягідних сумішей за тривалого низькотемпературного зберігання / О. В. Григоренко, Н. П. Загорко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 164-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_23.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського