Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Boltyanska І. 
Ways of increasing competitiveness enterprises of olive-food industry / І. Boltyanska // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 2. - С. 149-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_2_12
Україна є однією з енергодефіцитних країн, задовольняючи свої потреби в паливно-енергетичних ресурсах за рахунок власного їх видобутку менше ніж на 50 %. Разом з тим ефективність використання паливно-енергетичних ресурсів в економіці України, зокрема, харчової промисловості дуже низька. Олійно-жирова галузь є однією з енергоємних у харчовій та переробній промисловості. Енерговитрати у структурі собівартості продукції у зв'язку з підвищенням цін на паливо та енергоносії мають тенденцію до збільшення. Тому підвищення ефективності використання паливно-енергетичних ресурсів та енергозбереження на підприємствах олійно-жирової галузі сьогодні є ключовим питанням і має стратегічний напрямок. Вирішенню саме цього проблемного питання і присвячена дана стаття.
  Повний текст PDF - 129.665 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Boltyanska І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Boltyanska І. Ways of increasing competitiveness enterprises of olive-food industry / І. Boltyanska // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 2. - С. 149-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_2_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського