Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Boltyanska І. Ways of increasing competitiveness enterprises of olive-food industry / І. Boltyanska // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 2. - С. 149-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_2_12 Україна є однією з енергодефіцитних країн, задовольняючи свої потреби в паливно-енергетичних ресурсах за рахунок власного їх видобутку менше ніж на 50 %. Разом з тим ефективність використання паливно-енергетичних ресурсів в економіці України, зокрема, харчової промисловості дуже низька. Олійно-жирова галузь є однією з енергоємних у харчовій та переробній промисловості. Енерговитрати у структурі собівартості продукції у зв'язку з підвищенням цін на паливо та енергоносії мають тенденцію до збільшення. Тому підвищення ефективності використання паливно-енергетичних ресурсів та енергозбереження на підприємствах олійно-жирової галузі сьогодні є ключовим питанням і має стратегічний напрямок. Вирішенню саме цього проблемного питання і присвячена дана стаття. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Boltyanska І. Ways of increasing competitiveness enterprises of olive-food industry / І. Boltyanska // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 2. - С. 149-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_2_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |