Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Дейниченко Г. В. Обґрунтування доцільністі використання водоростевої сировини при виготовленні соусів із дикорослих та культивованих ягід / Г. В. Дейниченко, Т. С. Листопад, Т. О. Колісниченко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 29-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дейниченко Г. В. Обґрунтування доцільністі використання водоростевої сировини при виготовленні соусів із дикорослих та культивованих ягід / Г. В. Дейниченко, Т. С. Листопад, Т. О. Колісниченко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 29-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |