Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Перцевой Ф. В. Вивчення впливу технологічних чинників на процес структуроутворення розчинів желатину / Ф. В. Перцевой, Д. К. Душенок, Д. О. Бідюк, Т. І. Маренкова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 229-235. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_33 Наведено дані щодо встановлення впливу різних технологічних факторів - концентрації желатину та ферменту трансглютаміназа, тривалості термостатування на ефективну в'язкість систем желатин - трансглютаміназа - вода. Визначено основні закономірності структуроутворення зазначених розчинів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Перцевой Ф. В. Вивчення впливу технологічних чинників на процес структуроутворення розчинів желатину / Ф. В. Перцевой, Д. К. Душенок, Д. О. Бідюк, Т. І. Маренкова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 229-235. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_33. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |