Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Кошель О. Ю. Використання модифікованого крохмалю у начинках для кондитерських виробів / О. Ю. Кошель, О. Ю. Мельник, Ф. В. Перцевой // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 223-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_32 Мета роботи - проаналізувати асортимент виробництва модифікованих крохмалів, визначити оптимальну кількість модифікованого крохмалю у сухій суміші термостабільної начинки. Проаналізовано асортимент модифікованих крохмалів вітчизняних та іноземних виробників виробництва Швеції, Франції та Польщі. Досліджено властивості крохмалю холодного набухання марки Paselli ВС виробництва Швеції у порівнянні з нативним крохмалем картоплі. Встановлено доцільність його використання у технології термостабільних начинок для кондитерських виробів. Визначено оптимальну концентрацію модифікованого крохмалю. Органолептична оцінка якості начинки показала, що додавання модифікованого крохмалю у кількості 5 % надасть можливість отримати начинку однорідної консистенції, в'язку, м'яку та гелеподібну. Складено рецептуру сухої суміші для начинки, що надасть можливість отримати готову начинку високої якості з необхідними показниками для використання у виробництві кондитерських виробів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кошель О. Ю. Використання модифікованого крохмалю у начинках для кондитерських виробів / О. Ю. Кошель, О. Ю. Мельник, Ф. В. Перцевой // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 223-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_32. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |