Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Різниченко Т. А. Моделювання та методика розрахунку процесу концентрування цукрових розчинів у мікрохвильовому вакуум-випарному апараті / Т. А. Різниченко, Н. В. Ружицька // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 217-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_31 Для інтенсифікації процесу вакуум-випарювання (ПВВ) запропоновано забезпечити рівномірність енергопідведення і виключити проміжний теплоносій за рахунок використання мікрохвильових технологій. Показано вплив питомого підведення енергії, тиску в апараті, площі поверхні випаровування на інтенсивність процесу концентрування харчових продуктів на прикладі розчину цукру, коефіцієнти критеріального рівняння періодичного ПВВ за умов дії мікрохвильового поля. Наведено та перевірено методику розрахунку процесу ПВВ за умов дії мікрохвильового поля. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Різниченко Т. А. Моделювання та методика розрахунку процесу концентрування цукрових розчинів у мікрохвильовому вакуум-випарному апараті / Т. А. Різниченко, Н. В. Ружицька // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 217-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_31. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |