Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Кюрчев С. В. Визначення важливого фактора якості пшениці у процесі зберігання із застосуванням охолодження / С. В. Кюрчев, Л. М. Кюрчева, В. О. Верхоланцева // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 3-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_3 Розглянуто прилад для вимірювання індекса деформації клейковини, та визначення параметрів оптимізації для зберігання зерна в охолодженому стані. У результаті проведених досліджень як фактори розглянуто термін зберігання і середню температуру. Це надає можливість прогнозувати технологічні показники, що визначають хлібопекарські властивості зерна пшениці, зокрема, індекс деформації клейковини. Наведено лінійні та параболічні залежності для кожного з показників за допомогою програми MathCad. Проаналізовано умови для двох зерносховищ і температури від 0 - 7 і 7 - 14 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кюрчев С. В. Визначення важливого фактора якості пшениці у процесі зберігання із застосуванням охолодження / С. В. Кюрчев, Л. М. Кюрчева, В. О. Верхоланцева // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 3-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |