Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Юдіна Т. І. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням вторинної молочної сировини / Т. І. Юдіна, І. А. Назаренко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 196-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_28 Обгрунтовано доцільність використання вторинної молочної сировини та її похідних у технології борошняних кондитерських виробів. Досліджено вплив молочної сироватки та молочно-білкового концентрату зі сколотин на органолептичні показники та харчову цінність борошняних кондитерських виробів. Отримано комплекс даних, що характеризує якість розробленої продукції. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Юдіна Т. І. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням вторинної молочної сировини / Т. І. Юдіна, І. А. Назаренко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 196-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_28. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |