Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Юдіна Т. І. 
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням вторинної молочної сировини / Т. І. Юдіна, І. А. Назаренко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 196-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_28
Обгрунтовано доцільність використання вторинної молочної сировини та її похідних у технології борошняних кондитерських виробів. Досліджено вплив молочної сироватки та молочно-білкового концентрату зі сколотин на органолептичні показники та харчову цінність борошняних кондитерських виробів. Отримано комплекс даних, що характеризує якість розробленої продукції.
  Повний текст PDF - 443.795 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Юдіна Т.
  • Назаренко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Юдіна Т. І. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням вторинної молочної сировини / Т. І. Юдіна, І. А. Назаренко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 196-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_28.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського