Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Кондрашина Л. А. 
Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину / Л. А. Кондрашина, О. Ю. Кошель, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 132-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_19
Розглянуто стан і перспективи розвитку вітчизняного ринку кондитерських виробів, зокрема, збивних випечених; запропоновано ідею створення збивного випеченого напівфабрикату; розроблено модель інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину.
  Повний текст PDF - 402.871 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кондрашина Л.
  • Кошель О.
  • Бідюк Д.
  • Перцевой Ф.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кондрашина Л. А. Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину / Л. А. Кондрашина, О. Ю. Кошель, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 132-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського