Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Божко Н. В. Перспективи використання регіональної аквакультури у виробництві посічених напівфабрикатів / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, Я. М. Яковенко, В. М. Пасічний // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 75-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_12 Мета роботи - вдосконалення технології посічених напівфабрикатів м'ясомістких на основі сировини регіонального виробництва. Наведено результати досліджень технологічних і функціональних показників модельних фаршів із м'яса водоплавної птиці, а, саме, качки мускусної, та прісноводної риби. Встановлено, що кращі функціонально-технологічні властивості фаршевих мас було одержано у разі включення в рецептуру м'яса качки мускусної 30,5 % і м'яса сріблястого карася 30,5 % заміть відповідної кількості яловичини та свинини. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Божко Н. В. Перспективи використання регіональної аквакультури у виробництві посічених напівфабрикатів / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, Я. М. Яковенко, В. М. Пасічний // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 75-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |