Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Божко Н. В. 
Перспективи використання регіональної аквакультури у виробництві посічених напівфабрикатів / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, Я. М. Яковенко, В. М. Пасічний // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 75-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_12
Мета роботи - вдосконалення технології посічених напівфабрикатів м'ясомістких на основі сировини регіонального виробництва. Наведено результати досліджень технологічних і функціональних показників модельних фаршів із м'яса водоплавної птиці, а, саме, качки мускусної, та прісноводної риби. Встановлено, що кращі функціонально-технологічні властивості фаршевих мас було одержано у разі включення в рецептуру м'яса качки мускусної 30,5 % і м'яса сріблястого карася 30,5 % заміть відповідної кількості яловичини та свинини.
  Повний текст PDF - 494.014 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Божко Н.
  • Тищенко В.
  • Яковенко Я.
  • Пасічний В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Божко Н. В. Перспективи використання регіональної аквакультури у виробництві посічених напівфабрикатів / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, Я. М. Яковенко, В. М. Пасічний // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 75-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Божко Наталія Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського