Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Мельников К. О. Розробка технології солодких соусів підвищеної харчової цінності / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, А. М. Савченко, О. О. Чернушенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 66-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_11 Мета роботи - розробка технологій виробництва соусів-топінгів "Сонечко" та "Червона мрія" з використанням свіжих плодів та ягід. Проведено органолептичну оцінку та виконано органолептичні профілі страв. Розроблені соуси-топінги характеризуються поліпшеними органолептичними показниками, що є вкрай важливим для позитивного сприйняття споживачами нового продукту, а також характеризуються високим вмістом вітамінів, БАР, флавоноїдів і рекомендовані до впровадження у заклади ресторанного господарства. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мельников К. О. Розробка технології солодких соусів підвищеної харчової цінності / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, А. М. Савченко, О. О. Чернушенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 66-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |