Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Погребняк А. В. Особенности процесса гидроструйной обработки пищевых продуктов резанием / А. В. Погребняк, В. Г. Погребняк // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 1. - С. 184-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_1_29 Закономерности процесса гидрорезания пищевых продуктов исследованы с целью повышения его эффективности и улучшения качества поверхности разрезов путем модификации рабочей жидкости. Экспериментально доказано, что использование в качестве рабочей жидкости водных растворов полиэтиленоксида повышает оптимальное расстояние между поверхностью пищевого продукта и срезом сопла в 15 раз, глубину реза в 4 раза, а также улучшает качество поверхности разреза пищевого продукта. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Погребняк А. В. Особенности процесса гидроструйной обработки пищевых продуктов резанием / А. В. Погребняк, В. Г. Погребняк // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 1. - С. 184-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_1_29. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |