Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Погребняк А. В. 
Особенности процесса гидроструйной обработки пищевых продуктов резанием / А. В. Погребняк, В. Г. Погребняк // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 1. - С. 184-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_1_29
Закономерности процесса гидрорезания пищевых продуктов исследованы с целью повышения его эффективности и улучшения качества поверхности разрезов путем модификации рабочей жидкости. Экспериментально доказано, что использование в качестве рабочей жидкости водных растворов полиэтиленоксида повышает оптимальное расстояние между поверхностью пищевого продукта и срезом сопла в 15 раз, глубину реза в 4 раза, а также улучшает качество поверхности разреза пищевого продукта.
  Повний текст PDF - 424.52 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Погребняк А.
  • Погребняк В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Погребняк А. В. Особенности процесса гидроструйной обработки пищевых продуктов резанием / А. В. Погребняк, В. Г. Погребняк // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 1. - С. 184-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_1_29.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського