Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Петриченко С. В. 
Спосіб інтенсифікації сушіння макаронних виробів / С. В. Петриченко, Н. О. Паляничка, В. О. Олексієнко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 1. - С. 125-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_1_21
Мета роботи - обгрунтування способу інтенсифікації процесу сушіння макаронних виробів за рахунок зниження в об'єкті енергії зв'язку вологи зі складовими компонентами тіста шляхом попередньої термообробки. Внаслідок проведеного дослідження встановлено, що гігротермічна обробка виробів перед сушінням значно скорочує процес зневоднювання, тому що надає можливість застосовувати "жорсткі" режими сушіння без погіршення якості готових макаронних виробів. Аналіз одержаних даних сушіння та його швидкості у процесі гігротермообробки в діапазоні 1 - 5 хв показав, що 2-х хвилинна обробка є оптимальною по показникові загальної тривалості сушіння.
  Повний текст PDF - 352.637 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Петриченко С.
  • Паляничка Н.
  • Олексієнко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Петриченко С. В. Спосіб інтенсифікації сушіння макаронних виробів / С. В. Петриченко, Н. О. Паляничка, В. О. Олексієнко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 1. - С. 125-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_1_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Петриченко Сергій Володимирович (1962–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського