Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Ялпачик В. Ф. Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності при заморожуванні / В. Ф. Ялпачик, М. І. Стручаєв, В. Г. Тарасенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 1. - С. 113-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_1_19 Розглянуто прилад і методику для визначення оефіцієнта теплопровідності; наведено результати досліджень коефіцієнта теплопровідності кабачків і гарбузів, які можна використовувати під час розробки технології заморожування та зберігання. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ялпачик В. Ф. Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності при заморожуванні / В. Ф. Ялпачик, М. І. Стручаєв, В. Г. Тарасенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 1. - С. 113-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_1_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |