Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Ялпачик В. Ф. 
Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності при заморожуванні / В. Ф. Ялпачик, М. І. Стручаєв, В. Г. Тарасенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 1. - С. 113-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_1_19
Розглянуто прилад і методику для визначення оефіцієнта теплопровідності; наведено результати досліджень коефіцієнта теплопровідності кабачків і гарбузів, які можна використовувати під час розробки технології заморожування та зберігання.
  Повний текст PDF - 559.839 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ялпачик В.
  • Стручаєв М.
  • Тарасенко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ялпачик В. Ф. Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності при заморожуванні / В. Ф. Ялпачик, М. І. Стручаєв, В. Г. Тарасенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 1. - С. 113-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_1_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського