Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Сердюк М. Є. Вплив абіотичних факторів на розвиток фізіологічних розладів та мікробіологічних захворювань під час холодильного зберігання плодів яблуні / М. Є. Сердюк, С. С. Байбєрова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 192-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_30 Досліджено вплив погодних чинників на рівень втрат плодів яблуні від фізіологічних розладів і мікробіологічних захворювань під час холодильного зберігання. Встановлено, що основним погодним чинником, який має найбільш істотний вплив на рівень розвитку як фізіологічних розладів, так і мікробіологічних захворювань у процесі зберігання плодів яблуні, вирощених за умов Південної степової підзони України, є мінімальні температури останнього місяця формування плодів. При цьому, аномально високі значення даного показника стимулюють розвиток фізіологічних розладів і зменшують ризик поширення мікробіологічних захворювань. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сердюк М. Є. Вплив абіотичних факторів на розвиток фізіологічних розладів та мікробіологічних захворювань під час холодильного зберігання плодів яблуні / М. Є. Сердюк, С. С. Байбєрова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 192-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_30.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |