Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Медведєва А. О. 
Інноваційна технологія десертів сорбет з використанням рідкого азоту / А. О. Медведєва, О. С. Андрухова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 157-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_25
Розглянуто доцільність використання та розробку сорбетів за допомогою кріотехнології. Проаналізовано вміст вітамінів, макро- та мікроелементів у заморожених десертах з природними антиоксидантами.
  Повний текст PDF - 427.621 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Медведєва А.
  • Андрухова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Медведєва А. О. Інноваційна технологія десертів сорбет з використанням рідкого азоту / А. О. Медведєва, О. С. Андрухова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 157-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_25.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського