Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Медведєва А. О. Інноваційна технологія десертів сорбет з використанням рідкого азоту / А. О. Медведєва, О. С. Андрухова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 157-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_25 Розглянуто доцільність використання та розробку сорбетів за допомогою кріотехнології. Проаналізовано вміст вітамінів, макро- та мікроелементів у заморожених десертах з природними антиоксидантами. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Медведєва А. О. Інноваційна технологія десертів сорбет з використанням рідкого азоту / А. О. Медведєва, О. С. Андрухова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 157-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_25. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |