Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Марцин Т. О. 
Технологія приготування м’ясних страв з застосуванням сучасних способів теплової обробки / Т. О. Марцин // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 150-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_24
  Повний текст PDF - 424.614 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Марцин Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Марцин Т. О. Технологія приготування м’ясних страв з застосуванням сучасних способів теплової обробки / Т. О. Марцин // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 150-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_24.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського