Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Марцин Т. О. Технологія приготування м’ясних страв з застосуванням сучасних способів теплової обробки / Т. О. Марцин // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 150-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Марцин Т. О. Технологія приготування м’ясних страв з застосуванням сучасних способів теплової обробки / Т. О. Марцин // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 150-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_24. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |