Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Смагин Д. А. 
Разработка методики прогнозного расчета продолжительности тепловой обработки кулинарных изделий / Д. А. Смагин, А. А. Смоляк // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 112-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_19
Приведены результаты исследований по разработке методики прогнозного расчета продолжительности тепловой обработки кулинарных изделий в среде нагретого воздуха и перегретого водяного пара.
  Повний текст PDF - 401.28 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Смагин Д.
  • Смоляк А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Смагин Д. А. Разработка методики прогнозного расчета продолжительности тепловой обработки кулинарных изделий / Д. А. Смагин, А. А. Смоляк // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 112-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського