Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Смагин Д. А. Разработка методики прогнозного расчета продолжительности тепловой обработки кулинарных изделий / Д. А. Смагин, А. А. Смоляк // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 112-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_19 Приведены результаты исследований по разработке методики прогнозного расчета продолжительности тепловой обработки кулинарных изделий в среде нагретого воздуха и перегретого водяного пара. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Смагин Д. А. Разработка методики прогнозного расчета продолжительности тепловой обработки кулинарных изделий / Д. А. Смагин, А. А. Смоляк // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 112-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |