Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Болгова Н. В. 
Функціональні продукти харчування на основі молочної сироватки / Н. В. Болгова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 105-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_18
Встановлено, що для виробництва пін доцільно використовувати харчові волокна "Citri-Fi" в концентраціях 0,7 - 1,0 % для набуття ними необхідних структурно-механічних властивостей. Використання молочної сироватки, як основи та для одержання збитої піни, надає можливість одержати продукт функціонального призначення з високими харчовими характеристиками. Проведені дослідження надали можливість розробити технологію пін з харчовими волокнами.
  Повний текст PDF - 348.731 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Болгова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Болгова Н. В. Функціональні продукти харчування на основі молочної сироватки / Н. В. Болгова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 105-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Болгова Наталія Вікторівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського