Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Болгова Н. В. Функціональні продукти харчування на основі молочної сироватки / Н. В. Болгова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 105-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_18 Встановлено, що для виробництва пін доцільно використовувати харчові волокна "Citri-Fi" в концентраціях 0,7 - 1,0 % для набуття ними необхідних структурно-механічних властивостей. Використання молочної сироватки, як основи та для одержання збитої піни, надає можливість одержати продукт функціонального призначення з високими харчовими характеристиками. Проведені дослідження надали можливість розробити технологію пін з харчовими волокнами. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Болгова Н. В. Функціональні продукти харчування на основі молочної сироватки / Н. В. Болгова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 105-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |