Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Губаль Л. М. 
Удосконалення технології виробництва пельменів з використанням рослинних білків / Л. М. Губаль, Н. В. Камсуліна // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 76-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_14
Наведено результати аналітичних і практичних досліджень функціонально-технологічних властивостей білків соняшника. Розроблено рекомендації з практичного застосування білка соняшникового насіння, який одержують шляхом гідратації знежиреного білка соняшникового насіння, з наступним додаванням його до рецептури в технологіях посічених напівфабрикатів у тістовій оболонці.
  Повний текст PDF - 307.87 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Губаль Л.
  • Камсуліна Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Губаль Л. М. Удосконалення технології виробництва пельменів з використанням рослинних білків / Л. М. Губаль, Н. В. Камсуліна // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 76-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського