Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Губаль Л. М. Удосконалення технології виробництва пельменів з використанням рослинних білків / Л. М. Губаль, Н. В. Камсуліна // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 76-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_14 Наведено результати аналітичних і практичних досліджень функціонально-технологічних властивостей білків соняшника. Розроблено рекомендації з практичного застосування білка соняшникового насіння, який одержують шляхом гідратації знежиреного білка соняшникового насіння, з наступним додаванням його до рецептури в технологіях посічених напівфабрикатів у тістовій оболонці. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Губаль Л. М. Удосконалення технології виробництва пельменів з використанням рослинних білків / Л. М. Губаль, Н. В. Камсуліна // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 76-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |