Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Гриньова Д. В. 
Розробка рецептури сардельок із заміною м’яса курки на м’ясо перепела / Д. В. Гриньова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 64-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_12
Зазначено, що перепелівництво досить швидко розвивається, тому актуальним є вивчення якостей м'яса перепела і можливостей його переробки. Мета роботи - розробка нових продуктів з використанням м'яса перепела та дослідження їх органолептичних властивостей. Подальші дослідження будуть направлені на розробку нових рецептур, технологій м'ясних продуктів з м'яса перепела.
  Повний текст PDF - 314.425 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гриньова Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гриньова Д. В. Розробка рецептури сардельок із заміною м’яса курки на м’ясо перепела / Д. В. Гриньова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 64-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського