Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Болгова Н. В. Функціональні продукти харчування / Н. В. Болгова, І. М. Уханова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 57-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_11 Встановлено, що на даний час загальновизнаним і перспективним напрямком розвитку молочної промисловості є створення ресурсозбережувальних технологій. Досягнення наміченого надає можливість удосконалювати структуру асортименту готової продукції, підвищити її харчову цінність і раціонально використовувати всі складові частини молока. Отже, основний напрямок комплексного використання сировини в молочній промисловості - вдосконалення структури переробки молока з урахуванням більш повного використання його складових частин для виробництва харчових продуктів функціонального призначення. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Болгова Н. В. Функціональні продукти харчування / Н. В. Болгова, І. М. Уханова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 57-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |