Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Болгова Н. В. 
Функціональні продукти харчування / Н. В. Болгова, І. М. Уханова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 57-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_11
Встановлено, що на даний час загальновизнаним і перспективним напрямком розвитку молочної промисловості є створення ресурсозбережувальних технологій. Досягнення наміченого надає можливість удосконалювати структуру асортименту готової продукції, підвищити її харчову цінність і раціонально використовувати всі складові частини молока. Отже, основний напрямок комплексного використання сировини в молочній промисловості - вдосконалення структури переробки молока з урахуванням більш повного використання його складових частин для виробництва харчових продуктів функціонального призначення.
  Повний текст PDF - 299.231 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Болгова Н.
  • Уханова І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Болгова Н. В. Функціональні продукти харчування / Н. В. Болгова, І. М. Уханова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 57-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Болгова Наталія Вікторівна (сільськогосподарські науки)
  • Уханова Ірина Миколаївна (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського