Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Циб В. Г. Аналіз методів оцінювання якості змішування рідких компонентів при виробництві безалкогольних напоїв / В. Г. Циб, О. В. Полудненко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 7-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_4 Наведено результати аналізу існуючих методів оцінювання якості змішування рідких компонентів та обгрунтовано вибір оптимального методу для оцінювання якості суміші. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Циб В. Г. Аналіз методів оцінювання якості змішування рідких компонентів при виробництві безалкогольних напоїв / В. Г. Циб, О. В. Полудненко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 7-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |