Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Курмаз Я. В. 
Обгрунтування використання пшеничних висівок при виробництві функціональних м'ясних продуктів / Я. В. Курмаз // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 125-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_21
Теоретично обгрунтовано використання пшеничних висівок як джерела харчових волокон під час виробництва варених сосисок. Проаналізовано хімічний склад, енергетичну та поживну цінність пшеничних висівок з метою введення їх у рецептуру. Розроблено 3 рецептури варених сосисок з різною кількістю даного інгредієнту.
  Повний текст PDF - 128.936 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Курмаз Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Курмаз Я. В. Обгрунтування використання пшеничних висівок при виробництві функціональних м'ясних продуктів / Я. В. Курмаз // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 125-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського