Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Курмаз Я. В. Обгрунтування використання пшеничних висівок при виробництві функціональних м'ясних продуктів / Я. В. Курмаз // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 125-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_21 Теоретично обгрунтовано використання пшеничних висівок як джерела харчових волокон під час виробництва варених сосисок. Проаналізовано хімічний склад, енергетичну та поживну цінність пшеничних висівок з метою введення їх у рецептуру. Розроблено 3 рецептури варених сосисок з різною кількістю даного інгредієнту. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Курмаз Я. В. Обгрунтування використання пшеничних висівок при виробництві функціональних м'ясних продуктів / Я. В. Курмаз // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 125-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_21. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |