Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Котляр О. В. Вплив на піноутворюючу здатність рецептурних компонентів сухого збивного напівфабрикату / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 109-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_19 Розглянуто питання розробки технології сухого збивного напівфабрикату для приготування десертних страв із пінною структурою. Обгрунтовано використання поверхнево-активних речовин, які забезпечують високу піноутворювальну здатність і стійкість пін, а також забезпечать утворення стійкої емульсії у результаті змішування сухого збивного напівфабрикату з водою. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Котляр О. В. Вплив на піноутворюючу здатність рецептурних компонентів сухого збивного напівфабрикату / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 109-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |