Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Дюкарева Г. І. 
Перспективи використання стевії в кондитерській промисловості як піноутворювача та стабілізатора / Г. І. Дюкарева, О. О. Соколовська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_18
  Повний текст PDF - 153.196 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дюкарева Г.
  • Соколовська О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дюкарева Г. І. Перспективи використання стевії в кондитерській промисловості як піноутворювача та стабілізатора / Г. І. Дюкарева, О. О. Соколовська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського