Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Дюкарева Г. І. Перспективи використання стевії в кондитерській промисловості як піноутворювача та стабілізатора / Г. І. Дюкарева, О. О. Соколовська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дюкарева Г. І. Перспективи використання стевії в кондитерській промисловості як піноутворювача та стабілізатора / Г. І. Дюкарева, О. О. Соколовська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_18. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |