Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Віннікова В. О. 
Порівняльна характеристика споживчих властивостей сиркової пасти збагаченої Омега – 3 та Омега – 6 / В. О. Віннікова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 97-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_17
Проведено товарознавчу оцінку якості нової сиркової пасти як продукту "здорового харчування", яка задовольняє потреби споживача в омега-3 та омега-6 і відповідає всім вимогам стандартів.
  Повний текст PDF - 110.576 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Віннікова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Віннікова В. О. Порівняльна характеристика споживчих властивостей сиркової пасти збагаченої Омега – 3 та Омега – 6 / В. О. Віннікова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 97-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського