Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Віннікова В. О. Порівняльна характеристика споживчих властивостей сиркової пасти збагаченої Омега – 3 та Омега – 6 / В. О. Віннікова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 97-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_17 Проведено товарознавчу оцінку якості нової сиркової пасти як продукту "здорового харчування", яка задовольняє потреби споживача в омега-3 та омега-6 і відповідає всім вимогам стандартів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Віннікова В. О. Порівняльна характеристика споживчих властивостей сиркової пасти збагаченої Омега – 3 та Омега – 6 / В. О. Віннікова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 97-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |