Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Мельник І. В. Порівняльна характеристика якісних показників "тритікалевого" і класичного пива / І. В. Мельник, С. І. Вікуль, А. І. Літвинчук // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 166-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_25 Вивчено якісні показники пива, виготовленого з використанням у рецептурі частки несоложеної сировини - зерна тритікале, та порівняно їх із показниками зразків традиційних сортів хмільного напою. Наведено результати оцінки якості напоїв за фізико-хімічними, органолептичними показниками та біологічної цінності. Профілограма дегустаційної оцінки підтверджує високу якість оригінального пива. Для характеристики нового сорту пива проведено порівняльну оцінку досліджуваних зразків пива на відповідність показникам ДСТУ. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мельник І. В. Порівняльна характеристика якісних показників "тритікалевого" і класичного пива / І. В. Мельник, С. І. Вікуль, А. І. Літвинчук // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 166-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_25. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |