Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Желіба А. В. Теоретичне обгрунтування важливості застосування показників NOR, PSE, DFD для м’яса свинини / А. В. Желіба // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 140-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_21 Наведено особливості перебігу автолізу у м'ясі свині NOR і проаналізовано фактори, які обумовлюють появу вад PSE і DFD. Надано порівняльну характеристику органолептичних і технологічних ознак свинини за показниками якості NOR, PSE, DFD. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Желіба А. В. Теоретичне обгрунтування важливості застосування показників NOR, PSE, DFD для м’яса свинини / А. В. Желіба // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 140-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_21. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |