Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Головко М. П. 
Порівняльна характеристика хімічного складу та антиоксидантної активності різних видів молочної сироватки та перспективи її використання у напоях / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 134-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_20
Досліджено та проведено порівняльну характеристику хімічного складу різних видів сироватки, визначено мінеральний і вітамінний комплекс у дослідних зразках, проаналізовано антиоксидантну активність. Зазначено щодо актуальності перспектив використання сироватки у виробництві напоїв.
  Повний текст PDF - 116.535 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Головко М.
  • Пенкіна Н.
  • Колесник В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Головко М. П. Порівняльна характеристика хімічного складу та антиоксидантної активності різних видів молочної сироватки та перспективи її використання у напоях / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 134-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_20.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського