Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Бородай Д. В. 
Товарознавчі аспекти якості печива пісочного здобного підвищеної біологічної цінності з додаванням суміші харчових волокон / Д. В. Бородай, Я. О. Бачинська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 126-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_19
Мета роботи - розробка нового виду борошняних кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини для розширення торгового асортименту товарів підвищеної біологічної цінності.
  Повний текст PDF - 262.579 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бородай Д.
  • Бачинська Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бородай Д. В. Товарознавчі аспекти якості печива пісочного здобного підвищеної біологічної цінності з додаванням суміші харчових волокон / Д. В. Бородай, Я. О. Бачинська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 126-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського