Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Бородай Д. В. Товарознавчі аспекти якості печива пісочного здобного підвищеної біологічної цінності з додаванням суміші харчових волокон / Д. В. Бородай, Я. О. Бачинська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 126-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_19 Мета роботи - розробка нового виду борошняних кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини для розширення торгового асортименту товарів підвищеної біологічної цінності. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бородай Д. В. Товарознавчі аспекти якості печива пісочного здобного підвищеної біологічної цінності з додаванням суміші харчових волокон / Д. В. Бородай, Я. О. Бачинська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 126-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |