Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Болгова Н. В. Виробництво та аналіз якості смажених ковбас / Н. В. Болгова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 121-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_18 Досліджено виробництво та проаналізовано якість смажених ковбас, які виробляють вітчизняні м'ясопереробні підприємства. Визначено показники якості (органолептичні, фізико-хімічні) та безпеки (мікробіологічні) продуктів. Проведено оцінку відповідності одержаних результатів до вимог чинних нормативно-технічних документів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Болгова Н. В. Виробництво та аналіз якості смажених ковбас / Н. В. Болгова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 121-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |