Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Болгова Н. В. 
Виробництво та аналіз якості смажених ковбас / Н. В. Болгова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 121-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_18
Досліджено виробництво та проаналізовано якість смажених ковбас, які виробляють вітчизняні м'ясопереробні підприємства. Визначено показники якості (органолептичні, фізико-хімічні) та безпеки (мікробіологічні) продуктів. Проведено оцінку відповідності одержаних результатів до вимог чинних нормативно-технічних документів.
  Повний текст PDF - 118.061 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Болгова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Болгова Н. В. Виробництво та аналіз якості смажених ковбас / Н. В. Болгова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 121-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Болгова Наталія Вікторівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського