Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Бескровний О. І. Вдосконалення якості оптимізаційних моделей харчових технологій / О. І. Бескровний // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 108-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_16 Запропоновано та продемонстровано застосування вдосконаленого експериментально-статистичного методу для моделювання та оптимізації технологічних процесів харчової технології. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бескровний О. І. Вдосконалення якості оптимізаційних моделей харчових технологій / О. І. Бескровний // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 108-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |