Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Бескровний О. І. 
Вдосконалення якості оптимізаційних моделей харчових технологій / О. І. Бескровний // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 108-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_16
Запропоновано та продемонстровано застосування вдосконаленого експериментально-статистичного методу для моделювання та оптимізації технологічних процесів харчової технології.
  Повний текст PDF - 175.251 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бескровний О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бескровний О. І. Вдосконалення якості оптимізаційних моделей харчових технологій / О. І. Бескровний // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 108-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського