Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Янаков В. П. 
Основні підходи до аналізу тристадійної моделі замісу тіста / В. П. Янаков, О. В. Івженко, Я. В. Самек // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 6. - С. 185-195. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_6_22
Проаналізовано процеси, які протікають під час замісу тіста. Оптимізовано процес замісу тіста щодо визначення часу, якості та різноманітності процесів перемішування тіста. Від визначення рівня енергетичного впливу тістомісильних машин залежить вибір методів, якими досягаються найліпші технологічні показники тіста. Вирішення питання вдосконалення процесу перемішування тіста базується на аналізі якісних перетворень.
  Повний текст PDF - 201.467 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Янаков В.
  • Івженко О.
  • Самек Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Янаков В. П. Основні підходи до аналізу тристадійної моделі замісу тіста / В. П. Янаков, О. В. Івженко, Я. В. Самек // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 6. - С. 185-195. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_6_22.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського