Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Молоканова Л. В. 
Оптимізація складу м'ясних січених напівфабрикатів математичними методами / Л. В. Молоканова, Ю. О. Лукомський // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 186-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_27
Проведено оптимізацію складу м'ясних січених напівфабрикатів за допомогою математичних методів з метою підвищення їх біологічної цінності.
  Повний текст PDF - 367.946 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Молоканова Л.
  • Лукомський Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Молоканова Л. В. Оптимізація складу м'ясних січених напівфабрикатів математичними методами / Л. В. Молоканова, Ю. О. Лукомський // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 186-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_27.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського