Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Вікуль С. І. Порівняльна характеристика якості кагорів за показником біологічної активності / С. І. Вікуль, І. В. Мельник, О. О. Вікуль // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 158-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_23 Вивчено метод оцінки якісних показників вина, спрямованого на визначення вмісту біологічно активного компонента. Традиційні методи є односторонніми, оскільки розглядають вино як механічну суміш різних біологічно активних речовин і не враховують синергетичні та антагоністичні ефекти впливу біологічної активності - компонентів продукту на живий організм, які спостерігаються на практиці. У результаті проведення наукового пошуку, а також незмінного позитивного практичного результату, показано можливість використання спектрофотометричних характеристик, а також показника біологічної активності для визначення якості вин типу Кагор. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Вікуль С. І. Порівняльна характеристика якості кагорів за показником біологічної активності / С. І. Вікуль, І. В. Мельник, О. О. Вікуль // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 158-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_23. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |