Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Вікуль С. І. 
Порівняльна характеристика якості кагорів за показником біологічної активності / С. І. Вікуль, І. В. Мельник, О. О. Вікуль // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 158-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_23
Вивчено метод оцінки якісних показників вина, спрямованого на визначення вмісту біологічно активного компонента. Традиційні методи є односторонніми, оскільки розглядають вино як механічну суміш різних біологічно активних речовин і не враховують синергетичні та антагоністичні ефекти впливу біологічної активності - компонентів продукту на живий організм, які спостерігаються на практиці. У результаті проведення наукового пошуку, а також незмінного позитивного практичного результату, показано можливість використання спектрофотометричних характеристик, а також показника біологічної активності для визначення якості вин типу Кагор.
  Повний текст PDF - 120.08 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вікуль С.
  • Мельник І.
  • Вікуль О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вікуль С. І. Порівняльна характеристика якості кагорів за показником біологічної активності / С. І. Вікуль, І. В. Мельник, О. О. Вікуль // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 158-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_23.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського