Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Зенькова М. Л. 
Новый вид консервированных продуктов из зернового сырья / М. Л. Зенькова, О. О. Назарова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 97-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_14
Изложены результаты маркетинговых исследований спроса на консервированную продукцию из пророщенного зерна. Исследованы физические показатели качества зерна и химический состав пророщенного и непророщенного зерна пшеницы и тритикале.
  Повний текст PDF - 143.31 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Зенькова М.
  • Назарова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Зенькова М. Л. Новый вид консервированных продуктов из зернового сырья / М. Л. Зенькова, О. О. Назарова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 97-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського