Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Зенькова М. Л. Новый вид консервированных продуктов из зернового сырья / М. Л. Зенькова, О. О. Назарова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 97-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_14 Изложены результаты маркетинговых исследований спроса на консервированную продукцию из пророщенного зерна. Исследованы физические показатели качества зерна и химический состав пророщенного и непророщенного зерна пшеницы и тритикале. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Зенькова М. Л. Новый вид консервированных продуктов из зернового сырья / М. Л. Зенькова, О. О. Назарова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 97-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |