Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Желудков А. Л. Методика определения продолжительности куттерования / А. Л. Желудков, С. В. Акуленко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 2. - С. 182-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_2_31 Рассмотрена методика определения продолжительности измельчения мясного сырья в куттере. Проанализированы существующие способы определения времени куттерования. Приведено выражение, позволяющее определить время, за которое измельчаемое сырье нагреется до заданной температуры в зависимости от конструктивных параметров и режимов работы куттера. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Желудков А. Л. Методика определения продолжительности куттерования / А. Л. Желудков, С. В. Акуленко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 2. - С. 182-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_2_31. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |