Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Желудков А. Л. 
Методика определения продолжительности куттерования / А. Л. Желудков, С. В. Акуленко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 2. - С. 182-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_2_31
Рассмотрена методика определения продолжительности измельчения мясного сырья в куттере. Проанализированы существующие способы определения времени куттерования. Приведено выражение, позволяющее определить время, за которое измельчаемое сырье нагреется до заданной температуры в зависимости от конструктивных параметров и режимов работы куттера.
  Повний текст PDF - 145.01 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Желудков А.
  • Акуленко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Желудков А. Л. Методика определения продолжительности куттерования / А. Л. Желудков, С. В. Акуленко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 2. - С. 182-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_2_31.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського