Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Синенко Т. П. Характеристика ароматичних дескрипторів продуктів ректифікації молочної сироватки / Т. П. Синенко, Г. Є. Дубова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 63-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Синенко Т. П. Характеристика ароматичних дескрипторів продуктів ректифікації молочної сироватки / Т. П. Синенко, Г. Є. Дубова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 63-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |