Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Xiaoqing Qu 
Promising areas of use of soybean peptide in the production of yogurt / Xiaoqing Qu, Yu. Nazarenko, Li Bo // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 55-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_7
  Повний текст PDF - 344.907 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Xiaoqing Qu
  • Nazarenko Y.
  • Bo L.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Xiaoqing Qu Promising areas of use of soybean peptide in the production of yogurt / Xiaoqing Qu, Yu. Nazarenko, Li Bo // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 55-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського