Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Лісовська Т. О. Розробка технології бісквітного напівфабрикату "Безглютенового" на основі борошна кукурудзяного екструдованого / Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, І. Г. Добротвор // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 18-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лісовська Т. О. Розробка технології бісквітного напівфабрикату "Безглютенового" на основі борошна кукурудзяного екструдованого / Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, І. Г. Добротвор // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 18-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |