Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Лісовська Т. О. 
Розробка технології бісквітного напівфабрикату "Безглютенового" на основі борошна кукурудзяного екструдованого / Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, І. Г. Добротвор // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 18-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_4
  Повний текст PDF - 585.385 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лісовська Т.
  • Чорна Н.
  • Ботштейн Б.
  • Добротвор І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лісовська Т. О. Розробка технології бісквітного напівфабрикату "Безглютенового" на основі борошна кукурудзяного екструдованого / Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, І. Г. Добротвор // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 18-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лісовська Тетяна Олегівна (технічні науки)
  • Чорна Ніна Вікторівна (технічні науки)
  • Добротвор Ігор Григорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського