Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Gubsky S. Degradation kinetics of l-ascorbic acid in food matrix of jelly during storage / S. Gubsky, O. Dobrovolska, O. Aksonova, Z. Zhelezniak, V. Evlash // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 248-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Gubsky S. Degradation kinetics of l-ascorbic acid in food matrix of jelly during storage / S. Gubsky, O. Dobrovolska, O. Aksonova, Z. Zhelezniak, V. Evlash // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 248-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_24. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |