Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дубініна А. А. 
Субхронічне дослідження екстрактів на основі хітозану для кісточкових плодів / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, В. В. Новікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 229-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_22
  Повний текст PDF - 396.616 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дубініна А.
  • Летута Т.
  • Новікова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дубініна А. А. Субхронічне дослідження екстрактів на основі хітозану для кісточкових плодів / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, В. В. Новікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 229-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дубініна Антоніна Анатоліївна (технічні науки)
  • Летута Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського