Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Страшинський І. М. 
Якість свинини, що переробляє ТОВ "Тернопільський м’ясокомбінат" / І. М. Страшинський, О. П. Фурсік, Р. О. Ришканич, О. В. Ромазан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 199-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_20
  Повний текст PDF - 526.713 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Страшинський І.
  • Фурсік О.
  • Ришканич Р.
  • Ромазан О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Страшинський І. М. Якість свинини, що переробляє ТОВ "Тернопільський м’ясокомбінат" / І. М. Страшинський, О. П. Фурсік, Р. О. Ришканич, О. В. Ромазан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 199-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Страшинський Ігор Мирославович (технічні науки)
  • Фурсік Оксана Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського