Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Шидакова-Каменюка О. Г. 
Вплив насіння чіа на якісні характеристики та хімічний склад кремово-збивних цукерок / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв, Г. В. Степанькова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 185-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_19
  Повний текст PDF - 405.596 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шидакова-Каменюка О.
  • Шкляєв О.
  • Степанькова Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шидакова-Каменюка О. Г. Вплив насіння чіа на якісні характеристики та хімічний склад кремово-збивних цукерок / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв, Г. В. Степанькова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 185-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна (технічні науки)
  • Шкляєв Олексій Миколайович (технічні науки)
  • Степанькова Галина Вячеславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського